FLIPPED STORY

FLIPPED STORY lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Flipped Story. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 20:15 Heerlijk, fijn verpakt, mooi op tijd, altijd een aanrader. Favoriete eet gelegenheid van Tilburg!
20 mrt 2022 om 21:47 Het eten was weer zo lekker
19 feb 2022 om 19:43 Bezorging was prima. De helft van de bestelling zat er helaas niet bij. Het mobiele nummer wat als contact te vinden is, stond uit. Erg slechte service dus.
11 jan 2022 om 6:35 Goed communicatie als iets op is, altijd lekker en goed verpakt. Zo blij dat we deze zaak gevonden hebben, een van onze favorieten in Tilburg!
7 jan 2022 om 16:56 Really expensive and not as good as it used to be
2 jan 2022 om 22:22 Goed verpakt, lekker eten en snel geleverd. Zeker vijf sterren waard en voor herhaling vatbaar! :)
31 dec 2021 om 20:02 Het was heerlijk, we hebben er van genoten.
18 dec 2021 om 18:51 Smaakte heerlijk. Ook was het eten erg fijn en zorgzaam ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
16 okt 2021 om 23:15 Lekker eten en tijdig bezorgd! Zeker een aanrader :)
13 sep 2021 om 11:42 Erg lekker eten! Was goed warm en heeeeeerlijk! En ik kon het tracken via de thuisbezorgd app waar de bezorger was, haha grappig!
25 aug 2021 om 23:09 Geschrokken van de reviews over de bezorgtijd even gebeld voor ik een order plaatste. Alles krokant aangekomen, ongeveer op de tijd die ik vroeg. Dankjewel flipped story. T was heerlijk.
2 aug 2021 om 20:31 lekker eten en een vriendelijke bezorgster :)