FLIPPED STORY

FLIPPED STORY lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 302 beoordelingen
16 okt 2021 om 23:15 Lekker eten en tijdig bezorgd! Zeker een aanrader :)
13 sep 2021 om 11:42 Erg lekker eten! Was goed warm en heeeeeerlijk! En ik kon het tracken via de thuisbezorgd app waar de bezorger was, haha grappig!
25 aug 2021 om 23:09 Geschrokken van de reviews over de bezorgtijd even gebeld voor ik een order plaatste. Alles krokant aangekomen, ongeveer op de tijd die ik vroeg. Dankjewel flipped story. T was heerlijk.
2 aug 2021 om 20:31 lekker eten en een vriendelijke bezorgster :)
21 jun 2021 om 20:20 Het eten is heerlijk, maar de bezorgtijden zijn altijd een ramp. Geen idee waar het aan ligt. Ik weet niets van de samenwerking tussen thuisbezorgd en het restaurant. Of dat het aan de druk op de keuken ligt. Maar dat is jammer! Afhalen dan maar.
27 mei 2021 om 21:42 prima eten maar bezorgen duurt te lang
26 mei 2021 om 22:39 De bezorgtijd bleef maar opschuiven..... Na ruim een uur maar gaan ophalen.
19 mrt 2021 om 19:21 Alright, the food is PERFECTION and the restaurant does 200% to make sure you are happy. YOU, THUISBEZORGD, on the other hand, messed up the order. So, I am not punishing the restaurant for your mistake.
18 feb 2021 om 18:54 Het eten kwam twee uur te laat.
6 feb 2021 om 18:34 Het was heerlijk, zoals altijd, maar helaas wel al wat lauw in plaats van warm. Snap ik wel op zo'n koude en ongetwijfeld drukke avond, maar een beetje jammer is het wel.
28 jan 2021 om 7:07 Het eten was heerlijk de bezorg tijd wat lang maar toch voor mij het wachten waard
22 jan 2021 om 20:55 We hebben ruim 2 uur zitten wachten op onze bestelling. Het eten was niet wat we ervan verwacht hadden. Wel zaten er gefrituurde garnalen bij ter compensatie van de wachttijd.